KMR

Van wie is de school? Van de kinderen! Van ons dus.

Sinds september 2012 is er een Kinder Meedenk Raad op onze school. Aan het begin van elk schooljaar kunnen kinderen stemmen op de kandidaten voor de KMR uit de groepen 5 t/m 8. Op Prinsjesdag wordt er gestemd in de klassen en een vertegenwoordiger voor de KMR gekozen. Als je wordt gekozen mag je één schooljaar meedenken in de KMR, samen met de andere KMR-leden en met juffrouw Bernie, de directrice van de school.

Wij vergaderen minimaal zes keer per jaar in de koffiekamer van de meesters en de juffen. Onderwerpen die wij bespreken; hoe kan het spelen buiten beter gaan, zijn de regels goed afgesproken, hoe is de omgang met andere kinderen, enzovoorts. Alle kinderen kunnen meedenken door hun idee in de zelfgemaakte ideeënbus te stoppen. Deze bus staat in elke groep.

Maak kennis met onze gloednieuwe KMR!

 

KMR verkiezingen

Op/rond Prinsjesdag zijn in alle groepen 5 t/m 8 verkiezingen gehouden en is een vertegenwoordiger gekozen per klas. De volgende leerlingen zijn door hun klasgenootjes gekozen om hun groep te vertegenwoordigen in de Kinder Meedenk Raad; 

  1. Tim Fivie groep 8B
  2. Pleun Bertens groep 8A
  3. Kira Hovens groep 7B
  4. Noah van de Ven groep 7A
  5. Juliette Stals groep 6B
  6. Alexander Kockelkorn groep 6A
  7. Lucas Mutsaerts groep 5B
  8. Caroline Kockelkorn groep 5A