Ons team

Leerkrachten

Leerkrachtondersteuners

Directie

Interne begeleiders

Onderwijsondersteunend personeel

Bob van Wissen

Leerkracht groep 3B

Femke Kemps

Leerkracht groep 3A (LIO)

Esther van Melis

Leerkracht groep 1-2A en 1-2B /Rots en Water trainer

Elke dag in groep 1-2 brengt verrassingen, mogelijkheden en ontelbare leermomenten.

We leren van en met elkaar in een sfeervolle, veilige omgeving, door met elkaar te praten, samen te werken en te lachen.

Elk kind mag er zijn en heeft zijn eigen kwaliteiten en kenmerken.

 

’s Morgens komen de kinderen enthousiast binnen. We werken in groep 1-2 rondom verschillende thema’s die in de belevingswereld van de kinderen passen en waardoor ze, al spelenderwijs, veel nieuwe kennis en vaardigheden opdoen.

Als aan het eind van de schooldag de kinderen voldaan naar huis gaan is ook mijn dag weer geslaagd!

Ben benieuwd naar morgen…

Karin Uitenhoven

Leerkracht groep 4A
In 2007 ben ik afgestudeerd aan de Pabo. In de afgelopen jaren heb ik les gegeven in verschillende groepen op diverse scholen. Na 11 jaar in Beek en Donk gewerkt te hebben, vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Dit schooljaar mag ik op deze school aan de slag in groep 4. Hier heb ik heel veel zin in. Het is mooi om te zien hoe kinderen groeien in hun ontwikkeling. De sfeer in de klas vind ik belangrijk. Kinderen kunnen zich ontwikkelen, wanneer ze zich veilig voelen. Het werken met kinderen is elke dag weer een mooie uitdaging. Hier kan ik erg van genieten.
We gaan er een leerzaam schooljaar van maken!

Jannie Lamers

Leerkracht groep 6C

Mijn naam is Jannie Lamers en ik ben 39 jaar. Ik woon samen met Arno en met onze kinderen Stan (12 jaar) en Saar (11 jaar) in Leende. In mijn vrije tijd lees en wandel ik veel. Ook ben ik veel te vinden bij onze dieren; pony’s, hond, kippen en haan.

In mijn 18 jaar als juf heb ik met veel plezier gewerkt in Helmond en Valkenswaard. Ik heb daar lesgegeven aan de groepen 3 t/m 6.

Vanaf dit schooljaar mag ik gaan werken op basisschool St. Jozef. Een tijdje geleden heb ik al de kans gekregen om even te komen kijken. Wat me meteen opviel was het warme ontvangst wat ik daar kreeg en de gezelligheid en rust binnen de school.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie kinderen er een leerzaam en gezellig schooljaar van te maken. Voel je vrij om binnen te lopen als u vragen hebt.

Marloes Egging

Leerkracht groep 1-2C en groep 7B

Ik ben Marloes Egging. Getrouwd met Yuri en moeder van Mart en Aniek. Sinds 2007 ben ik werkzaam binnen de Eenbes. Deze jaren stond ik in Heeze voor de klas in groep 7 en 8 waar ik ontzettend van genoten heb. Afgelopen jaar heb ik groep 5 gedraaid en nu vond ik het tijd voor een nieuwe stap. Dit schooljaar zal ik op de St. Jozefschool beginnen als juf van groep 1/2C. Ik heb veel zin om mijn creativiteit in te zetten, zodat de kinderen een goede basis krijgen waarop ze tot en met groep 8 kunnen bouwen. Van rekenen en taal tot het sociaal- emotionele handelen. Belangrijk daarbij is dat de sfeer in de groep goed is, zodat de kinderen zich zorgeloos kunnen ontplooien. Ik heb er zin in en ik ben benieuwd welke kinderen en ouders ik volgend schooljaar mag verwelkomen in mijn klas!

Angelique Scheepers

Leerkracht 7A

Marjan Tak

Leerkracht groep 1-2B

In 1998 ben ik op de St. Jozef school komen werken, in eerste instantie als invalkracht. Al snel werd ik opgenomen in het team,  waar samenwerken met de kinderen, de collega’s en de ouders hoog in het vaandel staat. Een jaar later werd mij gevraagd om te blijven en  tot op de dag van vandaag werk ik met heel veel plezier op onze school, momenteel in groep 1-2B.

 

Ik geniet elke dag van de positiviteit, de competenties en de verschillen die kinderen bezitten. Ik zie het elke dag als een uitdaging om onze kinderen  hoger op te helpen,  maar ze ook in hun waarde te laten.

 

Ook ben ik trots op onze schoolactiviteiten zoals kerst, carnaval en andere feestelijkheden die we -naast het gewone les geven – samen met de ouders ondernemen en georganiseerd krijgen. Wij proberen met elkaar het beste uit de kinderen èn onszelf  naar boven te halen.

Rachel Cornelissen

Leerkracht groep 3B

Sinds de start van schooljaar 2019-2020 ben ik werkzaam op de St. Jozefschool. Wat een fijne omgeving om te mogen werken!

In 2011 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel waarna ik een aantal jaren werkzaam ben geweest op verschillende scholen in Geldrop. Tijdens een uitstap buiten het onderwijs is het echter altijd blijven ‘kriebelen’ om weer voor de klas te staan. Nog elke dag ben ik blij dat ik de stap terug heb gemaakt. Samen met het sterke team en alle geweldige kinderen is het elke dag een feestje!

Ik vind het belangrijk om samen met de kinderen een fijne en gezellige sfeer in de groep te creëren waarin iedereen zichzelf kan zijn en zichzelf kan ontwikkelen op zijn of haar niveau. Ieder kind is anders, iedereen is uniek, we hebben allemaal andere talenten en ik zie het als een mooie uitdaging om elke dag het beste in de kinderen naar boven te halen. Geen dag voor de klas is hetzelfde, maar wat is het genieten als niet alleen ik, maar ook de kinderen met een goed gevoel naar school komen en met een glimlach weer naar toe huis gaan!

Ingrid Gerrits

Leerkracht groep 1-2D

Vanaf 1983 ben ik groepsleerkracht op Eenbes-scholen in Nuenen. In die tijd heb ik hoofdzakelijk kleutergroepen gehad, maar ook enkele jaren groep 4 en de combinatie groep 2-3.

Sinds Januari 2021 ben ik begonnen op de St Jozefschool met het opstarten van de instroomgroep. Wat een enorm leuke ervaring was dat! Het was lang geleden dat ik instroomkinderen of zelfs groep 1 kinderen in de klas had. Het is prachtig om te zien hoe 4 jarigen de basisschool in komen en in korte tijd de structuren in de klas en op school leerden kennen. Ik heb ervan genoten!

 

Vanaf september 2021 mag op maandag (om de week) en donderdag en vrijdag groep 1-2C gaan begeleiden. Daar heb ik heel veel zin in! Het enthousiasme en de spontaniteit van kleuters is elke keer weer genieten.

Als leerkracht streef ik ernaar kinderen zich te laten ontwikkelen op hun eigen manier, ieder met zijn eigen persoonlijkheid en specifieke kenmerken. Daarbij werk ik aan een veilige en prettige omgeving die kinderen nodig hebben om zich te kunnen ontplooien.

Nikki Lalieu

Leerkracht groep 1-2E

Mijn grootste passie ligt bij de kleuters, daarom heb ik ervoor gekozen om de specifieke kleuteropleiding in België te gaan volgen. Toen ik in 2016 afstudeerde kreeg ik een vervanging op St. Jozef, ik voelde mij hier meteen op mijn plek. Daarom ben ik ook erg bij dat ik sinds schooljaar 2019/2020 een vaste plek heb op deze school.

 

Ik vind het belangrijk dat de kleuters zich gezien voelen en dat er een fijne sfeer hangt in de klas. Daarom zal ik ook proberen om van iedere dag een feestje te maken. Want als de kinderen met plezier naar school komen zullen ze ook beter tot leren komen.  

 

Iedere dag in het onderwijs is anders, net zoals de diversiteit van de kleuters in een klas. Door hiervan gebruik te maken leren de kleuters van en met elkaar, dit werkt positief op de ontwikkeling van de kleuters. Iedere dag zal ik proberen om de kleuters op een leuke en inspirerende manier nieuwe kennis over te brengen.  

Jody van Lieshout

Leerkracht groep 1-2A

Tijdens mijn stage van de Pabo maakte ik kennis met de Sint Jozefschool. Na mijn afstuderen mocht ik hier voor een langere tijd verschillende vervanging doen. Sinds augustus 2018 ben ik als vaste leerkracht werkzaam op deze school.

 

Schooljaar 2022-2023 wordt mijn vijfde jaar als leerkracht in groep 3.

Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen en zich hier thuis voelen, om zo tot leren te komen. Door de inzet van circuits, allerlei verschillende materialen en activiteiten is het een feestje om de kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met lezen, schrijven en rekenen.

 

Leergierige en enthousiaste kinderen, betrokken ouders én een heel fijn team om je heen, maakt het werken op de Sint Jozefschool ontzettend fijn.

Maartje van Moll

Leerkracht groep 3A/Taal-leescoördinator

Vanaf het begin dat kinderen onze klas binnen stappen vind ik het belangrijk dat ze zich veilig voelen en gezien worden. Dat is in mijn ogen de basis die je moet hebben om je als kind te kunnen ontwikkelen, tot leren te komen. Ieder kind is uniek en dat maakt het onderwijs zo interessant en afwisselend.

 

Het is voor mij een uitdaging om voor onze groep op zoek te gaan naar nieuwe materialen, ideeën die aansluiten bij de lessen en de behoeften van de kinderen. Door gebruik te maken van circuits, bewegend leren en diverse materialen bieden we lezen, schrijven en rekenen op een gevarieerde manier aan.

 

Dankzij de hulp van meedenkende ouders en fijne collega’s kunnen we naast het lesgeven in de groep ook vele leuke, leerzame en gezellige activiteiten organiseren.

Patricia van den Eijnden

Leerkracht groep 1-2D

In 1991 ben ik geslaagd voor de Pabo. In datzelfde jaar ben ik begonnen als leerkracht in het Speciaal Onderwijs in Eindhoven. Daar heb ik 11 jaar met erg veel plezier gewerkt met kinderen met een gedragsprobleem. In deze periode heb ik voor de klas gestaan, maar ben ik ook 4 jaar werkzaam geweest als ambulant begeleider van leerlingen en leerkrachten.

 

Toen mijn kinderen zelf naar de basisschool gingen, heb ik de overstap gemaakt naar de St. Jozefschool. Daar heb ik het vanaf dag 1 erg naar mijn zin gehad. De prettige sfeer, fijne collega’s en leuke kinderen maken het werken ontzettend leuk.

 

Mijn interesse en passie voor kinderen, die iets meer nodig hebben dan een ander, is er nog steeds. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat ook deze kinderen zich positief ontwikkelen en met plezier naar school gaan. Daar moeten we samen voor gaan, ouders, school en natuurlijk het kind zelf.

Els Koolen

Leerkracht groep 4B

In 2018 ben ik afgestudeerd aan Hogeschool de Kempel te Helmond. Na een jaar, in Mierlo, gewerkt te hebben, mag ik met trots zeggen dat ik sinds het schooljaar 2019-2020 werkzaam ben binnen deze school.
Op jonge leeftijd wist ik al dat ik juf wilde worden. Zorg dragen voor de kinderen, tegelijkertijd een bijdrage leveren aan en de kinderen zien groeien in hun ontwikkeling vind ik het mooiste wat er is. Onderwijs gericht op de eigen ontwikkeling van het kind is hierbij het uitgangspunt. Op deze manier kunnen de kinderen binnen de school hun eigen talenten ontwikkelen.
Daarnaast hecht ik veel waarde aan een fijne, gezellige sfeer binnen de klas en op school. Die sfeer zorgt ervoor dat kinderen zich veilig voelen en met veel plezier naar school komen zodat we samen, iedere dag weer, het beste uit de kinderen kunnen halen.

Lesley Taal

Leerkracht groep 5B/ Rots & Water trainer

Ik ben Lesley Taal van de Kerkhof. In 2005 ben ik geslaagd voor de Pabo en sindsdien werk ik met veel plezier voor de Eenbes. Ik heb voor deze school gekozen omdat het werken met Prettig omgaan met elkaar/sociaal sterke groep me enorm aansprak. Voor mij is het allerbelangrijkst hoe een kind in zijn/haar vel zit. Als een kind lekker in zijn/haar vel zit, zal leren (een stuk) gemakkelijker zijn!
Ik werk in groep 4, hier wordt veel van de kinderen gevraagd: veel nieuwe lesstof en bijvoorbeeld het schrijven in schriftjes. Ik zal mijn uiterste best doen om de kinderen hier zo goed mogelijk in te begeleiden en mee te helpen!

Lonneke Leenders

Leerkracht groep 4A en groep 6A

In 2010 ben ik afgestudeerd als leerkracht. Sindsdien heb ik op bij verschillende stichtingen in alle groepen mogen vervangen.

Nadat ik dit 6 jaar had gedaan, ben ik even uit het onderwijs gestapt en heb ik een jaar als verkoopmedewerker in een optiekzaak gewerkt. Ik merkte dat ik de kinderen toch wel ontzettend ging missen, waardoor ik weer graag terug ben gegaan naar het onderwijs.

Dit is mijn derde jaar op de Sint Jozefschool en dit jaar sta ik weer in groep 4, samen met juf Anne. Daar heb ik ontzettend veel zin in! Ook de samenwerking met de andere groep 4 is heel fijn, omdat ook wij van en met elkaar kunnen leren.

De kinderen maken een overstap naar ‘de grote’ school en maken kennis met een hele hoop nieuwe methodes. Stap voor stap leren de kinderen dit steeds meer zelf te doen en gaat mijn rol over van leider naar begeleider. Ik vind het allerbelangrijkste dat kinderen goed in hun vel zitten en dat er goed contact is met ouders. Samen zorgen we er voor dat kinderen met plezier naar school gaan.

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag.

Anke Jeucken

Leerkracht groep 5C

Het leuke aan lesgeven vind ik wanneer kinderen aan het eind van de les nét iets meer kunnen dan dat ze verwacht hadden. Ik vind het belangrijk dat kinderen alles er uit halen wat er in zit. Hier heb ik als leerkracht de taak om het kind te motiveren en te coachen. Wanneer de kinderen trots zijn op zichzelf, dan ben ik tevreden.
Ik bedenk graag werkvormen om het onderwijs te vernieuwen en de lessen uitdagender te maken. Ook vind ik het van groot belang dat ieder kind lekker in zijn of haar vel zit en met plezier naar school gaat. Om dit te verwezenlijken vind ik het belangrijk om met de kinderen een open sfeer in de groep te creëren waarbij iedereen met respect met elkaar omgaat. Zo kan ieder kind op zijn of haar eigen tempo zichzelf ontwikkelen en eigen kwaliteiten ontdekken.

Femke de Ron

Leerkracht groep 6C

Ik ben Femke de Ron. Ik werk sinds 2007 op de St. Jozefschool, ik voel me op deze school heel goed op mijn plek. Na de PABO heb ik eerst een opleiding tot remedial teacher gevolgd, de extra kennis en vaardigheden die ik daar heb opgedaan kan ik ook in de klas vaak gebruiken. Ik ben voornamelijk werkzaam geweest in de groepen 5  en 6, de middenbouw past dan ook het beste bij mij.

Ik vind het interessant om te zien wat de kinderen bezig houdt en om de kinderen verder te helpen op allerlei gebieden. Ook is het heerlijk om de kinderen zelfstandig en samen bezig te zien, kinderen kunnen ook veel van elkaar leren. Ik vind het een leuke uitdaging om te zorgen dat alle kinderen zich veilig, betrokken en gewaardeerd voelen en op hun eigen manier en tempo kunnen groeien.

Lieke Winters – Lauwers

Leerkracht groep 5B / Rekencoördinator

 

Ik ben Lieke Winters-Lauwers en ik ben werkzaam in het basisonderwijs en op de St. Jozefschool sinds 2006. Als klein meisje ging ik naar deze school en nu werk ik er als juf. Het prettige, warme en gezellige gevoel wat als ik kind hier kreeg, krijg ik nu als volwassene nog steeds.
Ik zie mezelf als een enthousiaste en energieke leerkracht. Dit breng ik over op de kinderen. Met hen zorg ik ervoor dat we samen één groep zijn, maar daarbinnen mag ieder natuurlijk ook zichzelf zijn. Een fijne en gezellige sfeer in de groep is essentieel om tot leren te komen. Daar besteed ik dan ook veel aandacht aan.  Samen met leerlingen, maar natuurlijk ook met ouders en met het team probeer ik van elke dag weer een mooie en leerzame dag te maken.

Rian Rosmulder

Leerkracht groep 5A / Onderwijsinnovator / MR-lid

Ik ben Rian Rosmulder en ik draai inmiddels alweer een aantal jaren mee op deze fantastische school. Met veel plezier geef ik les aan groep 5.
Ik vind het erg belangrijk om kinderen positief te benaderen en er samen met de kinderen voor te zorgen dat er een fijne sfeer is in de klas. Zelfstandigheid en elkaar helpen heb ik hoog in het vaandel staan. Alleen dan komen kinderen huppelend naar school, voelen ze zich thuis, leren ze van en met elkaar en gaan ze fluitend naar huis. Ik kan enorm genieten als kinderen het naar hun zin hebben of trots ontdekken dat ze iets geleerd hebben.
Naast het lesgeven mag ik mijn steentje bijdragen aan het begeleiden en uitvoeren van het jaarbord van leerKRACHT binnen onze school. Samen met collega’s zorg ik ervoor dat we van en met elkaar leren om zo het onderwijs aan de kinderen te verbeteren. Op deze manier kan ik mijn talenten, die ik tijdens de Master Leren en Innoveren (MLI) heb opgedaan, benutten en verbreden.

Stijn van Diessen

Leerkracht groep 6B
Ik ben Stijn van Diessen en ik ben met veel plezier leerkracht op de Sint-Jozef school. De school is mij erg bekend, ik heb hier zelf ook altijd op gezeten. Ik vind het vooral belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen in mijn klas en met plezier naar school komen. Ik geef de kinderen graag vertrouwen en hoop dat ze elke dag van een succes-ervaring kunnen genieten. Ik heb gemerkt dat elke dag in het onderwijs totaal verschillend kan zijn maar dat maakt het juist leuk. Deze uitdagingen ga ik graag aan.

Maarten Meeuws

Leerkracht groep 6A / Vertrouwenspersoon

Ik werk sinds begin 2012 op de St. Jozefschool en ik kom er elke dag met heel veel plezier. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken met de kinderen ook zo leuk! Kinderen inspireren mij. Ik wil dan ook echt alle kinderen goed leren kennen en probeer vanaf de eerste dag een goede band met ze op te bouwen. Vertrouwen is ontzettend belangrijk voor mij, vandaar dat ik ook een van de vertrouwenspersonen van de school ben. Ik vind het belangrijk om alle kinderen goed te leren kennen. Voor mij is dit een basis om er voor te zorgen dat kinderen kunnen leren en zich verder ontwikkelen.  Het ontdekken van hun eigen krachten is daarin een belangrijk iets. Als leerkracht van groep 6 vind ik het belangrijk dat de kinderen zelf ook verantwoordelijk worden voor wat ze leren. Onder mijn begeleiding, maar vooral door de goede en leergierige houding van de kinderen is dit een succes.

Anneke Meeuwesen

Leerkracht groep 8B

Er is nog geen dag geweest dat ik met tegenzin naar mijn werk ben gegaan. Elke ochtend die verwachtingsvolle gezichten van de kinderen – daar draait het om! Alle kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen leren. Het is aan ons ze het juiste aanbod te geven, te begeleiden en enthousiast te houden!

Ik werk sinds 2003 op deze school. Ik heb ervaring bij de kleuters, in groep 3, combinatieklassen 4/5 en 5/6 en groep 5. Nu sta ik al een aantal jaar met veel plezier in groep 8. We stomen de kinderen klaar om naar het VO te gaan. De leukste onderdelen van het laatste schooljaar hier op school van mijn kids zijn het schoolkamp en de eindmusical. Ik sta dan vol trots te kijken wanneer mijn klas staat te shinen op het podium!

Kinzi Cox

Leerkracht groep 8A en groep 1-2C

Als kind ben ik altijd met veel plezier naar deze school gegaan. Vanaf 2017 werk ik hier vol trots. De St. Jozefschool vind ik een gezellige en warme school. Afgelopen jaren heb ik gewerkt in groep 5 en groep 6 en vanaf 2020 werk ik in groep 8.

 

Samen met de kinderen werken naar een mooie afsluiting van de basisschooltijd. De kinderen vol zelfvertrouwen de wereld in kunnen sturen. Dit vind ik een mooie taak en hier heb ik dan ook super veel zin in! Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de klas. Alleen dan kunnen ze zichzelf gaan ontwikkelen. In de klas ben ik daarom ook bewust bezig met veiligheid en de sfeer in de groep. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen van en met elkaar leren.

 

Sinds 2018 ben ik cultuurcoördinator op deze school. Ik vind het belangrijk dat er ook tijd gemaakt wordt voor de creatieve vakken en cultuur. Het is leuk om te zien hoe creatief de kinderen kunnen zijn wanneer alle voorbeelden en kaders weggehaald worden. Dan kan er ineens heel veel en kunnen kinderen helemaal los gaan.

Susan van Hal

Leerkracht groep 8A

Ik ben Susan van Hal en sinds oktober 2017 werkzaam op de St Jozefschool. Na 16 jaar met veel plezier op een school voor speciaal onderwijs gewerkt te hebben was het tijd voor een nieuw uitdaging. Tot nu toe heb ik nog geen dag spijt van deze overstap! |
In de klas vind ik het belangrijk dat de kinderen gezien worden en zich veilig voelen. Dat zorgt voor een fijne sfeer. Elk kind is uniek. Graag ga ik met de kinderen op zoek naar hun mogelijkheden, zodat ze trots durven zijn en kunnen stralen!

Vera van der Linden

Directeur
Mijn naam is Vera van der Linden. Ik woon in Geldrop, samen met mijn man en onze drie kinderen.
Sinds 2004 ben ik werkzaam in het onderwijs en heb ik verschillende functies mogen invullen van leerkracht tot remedial teacher, faalangstreductietrainer, MT lid en directeur.
Sinds het voorjaar van 2022 ben ik gestart als directeur op basisschool St. Jozef in Geldrop.
Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en geniet van het feit dat elke dag op school weer anders is. Samen met dit mooie team zorgen we ervoor dat leerlingen en ook collega’s zich optimaal kunnen blijven ontwikkelen.

Kim Chatrou

Directeur

Mijn naam is Kim Chatrou. Ik woon in Mierlo, samen met mijn man en onze drie kinderen.

Sinds 1998 ben ik werkzaam in het onderwijs. En het voorjaar van 2022 ben ik met veel plezier gestart als directeur op basisschool St. Jozef in Geldrop.

Ik vind het belangrijk om het optimale uit leerlingen, collega’s en mezelf te halen. Een veilige en uitdagende leeromgeving zie ik als voorwaarde om dit te kunnen realiseren.

Ik geloof in de kracht van samenwerken en de waarde van willen blijven ontwikkelen. Elke dag samen een beetje beter!

 

Annemarie van Gemert

Intern Begeleider

In 1993 ben ik afgestudeerd op PABO Hemelrijken in Eindhoven. Ik ben daarna aan het werk gegaan op diverse scholen in diverse groepen.

In 1996 ben ik gestart op Bs. Merlebos in Heeze. Daar heb ik 27 jaar met heel veel plezier in de groep gewerkt en heb ik samen met een collega de begeleiding van meer-en hoogbegaafde leerlingen verzorgd voor Heeze. Daarnaast werkte ik als IB-er op de Merlebos en op Kindcentrum de Parel.

 

Naast diverse opleidingen heb ik de opleiding Master SEN Remedial Teacher en Master SEN Intern Begeleider gevolgd.

Kinderen met speciale onderwijsbehoeften hebben altijd mijn interesse gehad.

Het is geweldig om samen met mijn collega’s te kijken naar de kansen en mogelijkheden van deze kinderen.

Ieder kind is uniek. Elk kind heeft zijn eigen talenten en mag zijn wie hij/zij is!

 

De kinderen, het team en de ouders maken dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga!

Astrid Beks

Intern Begeleider/ Specialist begaafd & speciaal / vertrouwenspersoon / MR-lid

Sinds 2001 werk ik op de st. Jozef school. De fijne sfeer maakt dat ik me hier erg thuis voel.
Als internbegeleider, Plusklasleerkracht en vertrouwenspersoon vind ik het erg belangrijk dat kinderen, ouders en collega’s zich gezien en gehoord voelen. Door samen op te trekken zorgen we voor welbevinden en een zo optimaal mogelijke ontwikkeling van kinderen.
Het is voor mij een uitdaging om kinderen vertrouwen te geven in zichzelf. Hierbij zet ik graag mijn creativiteit in. Ik geniet ervan als kinderen ontdekken waar hun kracht ligt, hoe ze hun talenten kunnen ontwikkelen en versteld staan van hun eigen capaciteit en mogelijkheden.

Sandra Verhulst

Leerkrachtondersteuner

In 2018 ben ik afgestuurd als onderwijsassistent. Ik ben bij de Eenbes in de vervangerspool gaan werken en heb meteen het traject mogen volgen tot leerkrachtondersteuner. Deze heb ik succesvol afgerond.

Inmiddels ben ik een bekend gezicht geworden binnen de St.Jozefschool. Dit schooljaar kun je me overal gaan tegenkomen, zowel voor de verschillende klassen en in de ondersteuningsgroep.

Ik vind het heel leuk om hier op school te mogen werken. Het is een leuke school met een geweldig team.

Elke dag start ik weer met veel plezier. Ik vind het heel leuk om elke dag weer met gezellige, vrolijke en lieve kinderen te mogen werken. Ik vind het belangrijk dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft en met veel plezier naar school gaat, hier zorgen we samen voor!

 

Moniek Stins

Onderwijsassistent
Hallo, ik ben Moniek Stins, onderwijsassistente op de St Jozefschool. Al jaren ben ik bekend op de St Jozefschool. Ik vind het fijn om met de kinderen die wat extra aandacht nodig hebben, te werken. Kinderen laten groeien en dat ze gezien worden, vind ik belangrijk. Soms val ik ook in in verschillende groepen en heb pleinwacht tijdens de pauzes. Kortom elke dag anders.

Daan Linssen

Gymdocent

Mijn naam is Daan Linssen en ik woon in Venlo. In 2018 ben ik begonnen als gymdocent op de St. Jozefschool. Hier geef ik alle gymlessen aan groep 1 t/m 8 met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben in mijn les en zich veilig voelen. Op deze manier ontwikkelen de kinderen zich op zowel motorisch, cognitief en sociaal emotioneel vlak. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen kan bewegen op zijn of haar niveau.

 

Naast lesgeven op de St. Jozefschool werk ik ook nog in Venlo waar ik bewegingsonderwijs geef binnen het speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik ook nog te vinden in een fitnesscentrum waar ik spinning lessen verzorg en in de avond lekker actief op het voetbalveld als trainer/coach/speler.

 

Ik heb na mijn opleiding ervaring opgedaan als sportconsulent voor de gemeente Venlo, diverse basisscholen en het lesgeven op een middelbare school in Venlo.

 

Ik zit nu al een tijdje op de St. Jozefschool waar ik mij helemaal thuis voel. Fijne collega’s en hele lieve kinderen. Met een glimlach naar school en weer naar huis!

Antonet Burgers

Administratief medewerkster \ Event Manager

Wat mij iedere dag inspireert, zijn de blije gezichten van de leerlingen. Dat is echt iets waarvan ik denk: ja, daar doe ik het voor!
Ik heb bewust gekozen voor een baan in het onderwijs. Als administratief medewerkster zorg ik voor alles wat met de leerlingenadministratie en correspondentie te maken heeft
Als Event Manager organiseer ik mede de activiteiten die op school plaats vinden, zoals Kerstmis, Pasen, Schoolreis etc.
Ik ben 39 jaar geleden begonnen op een andere school van Eenbes en sinds 2008 werk ik op St. Jozef. We hebben een geweldig team: we kunnen echt op elkaar bouwen.

Cor Rovers

Conciërge

Als ik terugdenk aan mijn eigen basisschooltijd, dan kijk ik daar met veel plezier op terug. Voordat ik op de st jozef school kwam werken, ben ik huismeester bij omroep Brabant geweest. In 2011 heb ik me laten omscholen als conciërge. Ik was blij dat ik in deze functie aan de slag kon op de Jozefschool. Ik doe hier van alles; ik doe kleine reparaties, zorg voor het onderhoud van gebouwen en doe de dagelijkse boodschappen. Ik doe ook het ICT werk op onze school  ik zorg er voor dat iedereen op de juiste manier gebruik kan maken van digitale leermiddelen. Ik ben erg blij met mijn collega’s. De Jozefschool heeft een hecht team, waarin ik me erg thuis voel. Ik vind het leukste aan mijn werk het contact met de kinderen. Ze komen met vragen bij mij en die probeer ik dan op te lossen. 

Christel Gubbels

Assistent conciërge

Ik ben Christel Gubbels en sinds april 2019 assistent conciërge op de St. Jozefschool.

Ik doe dit werk met veel plezier en geen dag is hetzelfde.

Van huishoudelijke taken, helpen met kinderen tot kleine klusjes uitvoeren.

Je kunt me iedere ochtend vinden aan de Gildestraat.

 

Stephanie Brouwers

Pedagogisch Medewerkster

In 2012 ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker. Hierna heb ik bij verschillende kinderdagverblijven ervaringen opgedaan.

 

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij de Grabbelton. Al snel kwam ik bij de BSO aan de Papenvoort terecht. Wat is dit een ontzettende fijne plek om te mogen werken! We hebben korte lijntjes met alle leerkrachten en medewerkers van de school. Daarbij zijn we super verwend doordat we gebruik mogen maken van alle faciliteiten die de school te bieden heeft.  Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat de kinderen na een drukke schooldag een fijne middag hebben bij de BSO.

Sharon Kuijpers

Pedagogisch Medewerkster

Ik werk sinds augustus 2018 bij de Grabbelton. Ik ben begonnen met alleen de bso aan de Papenvoort en dit is verder uitgegroeid naar ook de ochtenden op school aan de Gildestraat.

Dit vind ik een superleuke combinatie, ’s morgens help ik mee in de klassen en doe ik heel gevarieerd werk van kinderen ondersteunen met hun werk, tot voorbereiden van thema’s voor de leraren. Dit werk is heel breed en wordt ook erg gewaardeerd door alle leraren.

 

’s Middags werk ik bij de bso Papenvoort, ook dit doe ik met veel plezier. Ik vind het fijn als ik zie dat kinderen het goed naar hun zin hebben, en met veel plezier naar binnen zie komen. Ook vind ik het prettig om kinderen weer een beetje te zien stralen als ze even wat minder in hun vel zitten, ze kunnen dan ook altijd bij me terecht. Ook haal ik veel energie uit de momenten als de kinderen zeggen dat iets niet lukt, en uiteindelijk met wat hulp het wel lukt.

 

Ook vind ik het heel belangrijk in te spelen op ieder kind apart, als ze binnenkomen met een idee dan doen we er alles aan om het te kunnen laten slagen. Het is precies net een familie waar je in terecht komt, maar het allerleukste vind ik nog de kinderen. Het is een leeftijd wat mij altijd het meeste heeft getrokken, door de interactie die je met ze hebt. Ik vind het belangrijk om humor in mijn werk te stoppen, en wat grapjes te maken met ze.

 

Ik hoop nog een hele lange tijd deel te mogen uitmaken van de grabbelton ook in combinatie met de jozefschool in de ochtenden,  want kinderen die stralen dat is toch waar je het voor doet!

Hanneke van den Broek

Pedagogisch Medewerkster

Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij de Grabbelton.

Ik ben begonnen als inval maar al snel kreeg ik een vast plekje bij de BSO aan de Gildestraat.

Later is daar ook nog het leerplein bijgekomen, het ondersteunen van de leerkrachten, waardoor ik ook in de ochtend regelmatig te vinden ben op de Gildestraat. Wat ik zo leuk vind aan het leerplein is dat het zo afwisselend is. Van lijmpotjes bijvullen tot aan kinderen begeleiden met hun reken of lees werkjes, er komt van alles voorbij. Het zijn net de dingen die de werkdruk van de leerkrachten verlagen waardoor het ook erg gewaardeerd wordt. Daarnaast vind ik het ook erg leuk om ook de kinderen die niet bij de BSO zitten te leren kennen.

 

In de middag ben ik op maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij de BSO aan de Gildestraat.

Al meteen voelde ik dat ik daar op mijn plek zat toen ik net bij de Grabbelton ging werken. Door sfeer en collega’s voelde ik me er meteen thuis. Ik vind het bijzonder om te zien hoe kinderen zich ontwikkelen en hoe ieder kind al echt zijn eigen individu is, hoe jong ze ook zijn. Heerlijk om de verhalen van kinderen te horen en de onderlinge gesprekjes die er tussen kinderen ontstaan. Ik vind het belangrijk om de kinderen een veilig en geborgen gevoel te geven zodat ze zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen in hun eigen tempo.

 

Ik hoop nog heel lang van dit werk te mogen genieten!

Monique Dorst

Pedagogisch Medewerkster

Hidden
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en er zijn Servicevoorwaarden van toepassing.