Wilma Rijkers

Leerkracht groep 1-2a

wilma.rijkers AT eenbes DOT nl

Van jongs af aan wist ik al wat ik wilde worden: juf! Dat is altijd zo gebleven. Aan verschillende leeftijdsgroepen heb ik lesgegeven. Elke leeftijdsgroep heeft zijn charme. Wat bij mij voorop staat is dat een kind zich veilig moet voelen in de groep, bij de leerkracht en op school. Als een kind met een lach op school komt weet ik precies waar ik het als juf voor doe.

Met kleuters is geen enkele dag hetzelfde. Kleuters zijn puur en vol enthousiasme. Met trots en verbazing kijken ze naar hun eigen kunnen en daar kan ik ontzettend van genieten. Het is een wisselwerking. Graag sta ik samen met de kinderen aan de basis van hun schooltijd, zodat ze zich verder kunnen ontwikkelen, ieder met zijn eigen kwaliteiten.

Toen ik voor het eerst op de St. Jozefschool kwam, voelde ik me meteen welkom. Dit gevoel wil ik graag doorgeven aan de kinderen en ouders: WELKOM op de St Jozefschool!