Vera van der Linden

MT-lid, faalangstreductietrainer

vera.vanderlinden AT eenbes DOT nl

Mijn interesse voor het onderwijs begon al  vroeg. Als klein meisje ging ik al regelmatig mee naar de basisschool waar mijn vader les gaf. Ik mocht meehelpen in de klas en was onder de indruk van de liedjes die mijn vader zong tijdens de avondvierdaagse en het enthousiasme wat hij daarbij uitstraalde naar zijn klas. Dat wilde ik ook gaan doen!

Ik ben in 2004 afgestudeerd op de St. Jozefschool. Er was niet meteen een baan voor me op deze school. Ik heb toen op diverse andere Eenbes scholen gewerkt  en ik heb de opleiding Remedial Teacher gevolgd. Dolgelukkig was ik toen ik alsnog aan de slag kon op de St. Jozefschool in groep 8. Ik heb een aantal jaren met heel veel plezier in deze groep gewerkt. Sinds een aantal jaren werk ik in de onderbouw. Ik geef nu op woensdag, donderdag en vrijdag les aan groep 5a.

Tevens ben ik MT-lid op de dinsdagen. Samen met Bregje ondersteun ik Bernie bij het uitvoeren van verschillende directietaken. Hoogbegaafdheid heeft altijd mijn interesse gehad. Ik heb ook een opleiding  hiervoor gevolgd. Het is een genot om samen met mijn collega’s te kijken naar de kansen en mogelijkheden bij deze kinderen. Ieder kind is uniek en ik vind het belangrijk om mee te geven juist aan deze kinderen; je mag zijn zoals je bent!