Susan van Hal

Lerarenondersteuner

susan.vanhal AT eenbes DOT nl

De afgelopen 16 jaar heb ik met veel plezier als onderwijsassistente gewerkt op een cluster 2 school in Eindhoven.

Op deze school heb ik veel individuele of groepjes kinderen begeleidt. Ook heb ik als leraarondersteuner regelmatig de klas gedraaid.

Nu mijn eigen kinderen wat groter worden, begon het te kriebelen en ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging.

Toen er een vacature stond op de website van de Eenbes heb ik geen moment getwijfeld en meteen gereageerd.

Ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om deze nieuwe uitdaging aan te gaan op de St Jozefschool!

Vanaf 26 oktober ben ik op de donderdagen werkzaam als leraarondersteuner in groep 7a.

Na de kerstvakantie ben ik er ook op maandag en dinsdag.

Ik vind het fijn om met kinderen te werken en er uit te halen wat erin zit. Mijn motto is dat je niet moet kijken naar onmogelijkheden, maar naar mogelijkheden! Ieder kind is uniek en heeft talent, en dat moeten we eruit halen!

Ik heb er héél veel zin in!!!!