Rian Rosmulder

Leerkracht groep 1-2c
Onderwijsinnovator, MR-lid

rian.rosmulder AT eenbes DOT nl

Na een uitstapje van twee jaar ben ik weer terug op de St Jozefschool. Ik heb de afgelopen periode gewerkt op een andere Eenbesbasisschool in groep 1/2  en ik heb de Master Leren en Innoveren gevolgd. Daarin heb ik geleerd hoe je als team samen een onderwijsontwikkeling in gang kunt zetten om het onderwijs voor de kinderen nog waardevoller te maken.

Van januari 2012 tot en met juli 2013 heb ik op de St Jozefschool gewerkt in de groepen 0/1, 6 en 7. Ik heb deze school altijd als een gezellige school ervaren waar kinderen en leerkrachten hard werken, open staan voor nieuwe ontwikkelingen en het beste uit elkaar naar boven halen. Ik ben dan ook erg blij dat ik terug ben als juf van groep 1/2C.

Ik vind het erg belangrijk om kinderen positief te benaderen en er samen met de kinderen voor te zorgen dat er een fijne sfeer is in de klas. Alleen dan komen kinderen huppelend naar school, voelen ze zich thuis, leren ze van en met elkaar, ontdekken ze nieuwe dingen en gaan ze fluitend naar huis. Ik kan enorm genieten als kinderen het naar hun zin hebben of ontdekken dat ze weer iets geleerd hebben.