Patricia van den Eijnden

Leerkracht groep 3a
en ondersteuningsgroep, Rots & Water trainer

patricia.vandeneijnden AT eenbes DOT nl

In 1991 ben ik geslaagd voor de Pabo. In datzelfde jaar ben ik begonnen als leerkracht in het Speciaal Onderwijs in Eindhoven. Daar heb ik 11 jaar met erg veel plezier gewerkt met kinderen met een gedragsprobleem. In deze periode heb ik voor de klas gestaan, maar ben ik ook 4 jaar werkzaam geweest als ambulant begeleider van leerlingen en leerkrachten.

Toen mijn kinderen zelf naar de basisschool gingen, heb ik de overstap gemaakt naar de St. Jozefschool. Daar heb ik het vanaf dag 1 erg naar mijn zin gehad. De prettige sfeer, fijne collega’s en leuke kinderen maken het werken ontzettend leuk.

Mijn interesse en passie voor kinderen, die iets meer nodig hebben dan een ander, is er nog steeds. Ik vind het een uitdaging om ervoor te zorgen dat ook deze kinderen zich positief ontwikkelen en met plezier naar school gaan. Daar moeten we samen voor gaan, ouders, school en natuurlijk het kind zelf. Ik werk op maandagochtend als leerkracht in de ondersteuningsgroep.