Marjan Tak

Leerkracht groep 1-2b

marjan.tak AT eenbes DOT nl

In 1998 ben ik op de St. Jozef school komen werken, in eerste instantie als invalkracht. Al snel werd ik opgenomen in het team,  waar samenwerken met de kinderen, de collega’s en de ouders hoog in het vaandel staat. Een jaar later werd mij gevraagd om te blijven en  tot op de dag van vandaag werk ik met heel veel plezier op onze school, momenteel in groep 1-2B.

Ik geniet elke dag van de positiviteit, de competenties en de verschillen die kinderen bezitten. Ik zie het elke dag als een uitdaging om onze kinderen  hoger op te helpen,  maar ze ook in hun waarde te laten.

Ook ben ik trots op onze schoolactiviteiten zoals kerst, carnaval en andere feestelijkheden die we -naast het gewone les geven - samen met de ouders ondernemen en georganiseerd krijgen. Wij proberen met elkaar het beste uit de kinderen èn onszelf  naar boven te halen.