Maartje van Moll

maartje.vanmoll AT eenbes DOT nl

Vanaf het begin dat kinderen onze klas binnen stappen vind ik het belangrijk dat ze zich veilig voelen en gezien worden. Dat is in mijn ogen de basis die je moet hebben om je als kind te kunnen ontwikkelen, tot leren te komen. Ieder kind is uniek en dat maakt het onderwijs zo interessant en afwisselend.

Het is voor mij een uitdaging om voor onze groep op zoek te gaan naar nieuwe materialen, ideeën die aansluiten bij het thema en de behoeften van de kinderen. Dit kunnen filmpjes zijn, knutselwerkjes, rekenmaterialen etc.  maar ook materialen die een bepaalde hoek een extra impuls tot spelen geven.

Dankzij de hulp van meedenkende ouders en fijne collega’s kunnen we naast het lesgeven in de groep ook vele leuke, leerzame en gezellige activiteiten organiseren.