Maarten Meeuws

maarten.meeuws AT eenbes DOT nl

Ik werk sinds begin 2012 op de St. Jozefschool en ik kom er elke dag met heel veel plezier. Vanaf het moment dat ik zelf de basisschool verliet, heb ik jeugdvakantiewerk gedaan en ben ik vele jaren jeugd-atletiektrainer geweest. Het was voor mij al snel duidelijk dat ik graag met kinderen wilde gaan werken.

Kinderen inspireren mij. Ik wil dan ook echt alle kinderen goed leren kennen en probeer vanaf de eerste dag een goede band met ze op te bouwen. Voor mij is dit een basis om er voor te zorgen dat kinderen kunnen leren en zich verder ontwikkelen.

Als leerkracht van groep 8 vind ik het belangrijk dat de kinderen zelf ook verantwoordelijk worden voor wat ze leren. Onder mijn begeleiding, maar vooral door de goede en leergierige houding van de kinderen is dit een succes. Samen met ze de musical oefenen en het kamp organiseren is dan ook de beloning van 8 jaar prachtig onderwijs.