Lonneke Leenders

Leerkracht groep 4a

lonneke.leenders AT eenbes DOT nl

In 2010 ben ik afgestudeerd als leerkracht. Sindsdien heb ik op bij verschillende stichtingen in alle groepen mogen vervangen.

Nadat ik dit 6 jaar had gedaan, ben ik even uit het onderwijs gestapt en heb ik een jaar als verkoopmedewerker in een optiekzaak gewerkt. Ik merkte dat ik de kinderen toch wel ontzettend ging missen, waardoor ik weer graag terug ben gegaan naar het onderwijs.

Dit jaar mag ik samen met juf Astrid groep 4 doen, daar heb ik ontzettend veel zin in! Ook de samenwerking met de andere groep 4 is heel fijn, omdat ook wij van en met elkaar kunnen leren.

De kinderen maken een overstap naar ‘de grote’ school en maken kennis met een hele hoop nieuwe methodes. Stap voor stap leren de kinderen dit steeds meer zelf te doen en gaat mijn rol over van leider naar begeleider. Ik vind het allerbelangrijkste dat kinderen goed in hun vel zitten en dat er goed contact is met ouders. Samen zorgen we er voor dat kinderen met plezier naar school gaan.

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag.