Lieke Winters - Lauwers

Leerkracht groep 6a en 7b
Rekencoördinator

lieke.lauwers AT eenbes DOT nl

Ik zie mezelf als een enthousiaste en energieke leerkracht. Dit breng ik over op de kinderen. Samen met hen zorg ik ervoor dat we als groep één zijn, maar ook dat ze zichzelf mogen zijn.

Sinds 2006 ben ik werkzaam op deze school. Ik heb verschillende jaren vol enthousiasme voor groep 8 gestaan. De speciale momenten die je met schoolverlaters kunt delen zijn voor mij heel waardevol. Daarna heb ik de overstap gemaakt naar groep 6. Spelenderwijs leren past goed bij deze leeftijdsgroep en bij mij.

In 2011 ben ik de opleiding tot Rekencoördinator gaan volgen. Het leuke hieraan vind ik dat je bij rekenen op diverse manieren kinderen tot leerinzichten kan laten komen. Daarnaast ondersteun ik collega’s en  volg ik de laatste ontwikkelingen op rekengebied.