Kinzi Cox

Leerkracht groep 5a

kinzi.cornelis AT eenbes DOT nl

Sinds 2014 ben ik werkzaam in het onderwijs. 3 jaar lang heb ik ingevallen op verschillende scholen. Daar heb ik veel ervaring op kunnen doen die ik nu in mijn eigen groep in praktijk kan brengen. Ook op de St. Jozefschool heb ik in die 3 jaar regelmatig ingevallen en vanaf 2017 werk ik hier vast.

De St. Jozefschool vind ik een gezellige en warme school. Momenteel ben ik werkzaam in groep 5. In deze groep komen de zaakvakken voor het eerst aan bod. Ik vind de discussies en vragen die de nieuwe informatie bij de kinderen oproept erg leuk.

Ik vind het belangrijk dat ieder kind zich fijn voelt in de klas. Alleen dan kunnen ze zichzelf gaan ontwikkelen. In de klas ben ik daarom ook bewust bezig met veiligheid en de sfeer in de groep. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de kinderen van en met elkaar leren.