Kim Chatrou

Intern begeleider,
leerkracht ondersteuningsgroep, MT-lid, Rots & Water trainer, faalangstreductietrainer, MR-lid

kim.chatrou AT eenbes DOT nl

Hoi, Ik ben Kim Chatrou. Na mijn afstuderen in 1998 ben ik aan de slag gegaan op een basisschool in Mierlo. Eerst als leerkracht van groep 1-2, later ook van de groepen  4, 5 en 6. Het begeleiden van kinderen met speciale onderwijs- en/of begeleidingsbehoeften heeft altijd mijn speciale aandacht. Daarom ben ik op den duur mijn taak als leerkracht gaan combineren met de taak van remedial teacher en later ook van intern begeleider.

Sinds 2011 ben ik werkzaam op basisschool St. Jozef als intern begeleider. Ook ben ik op vrijdagochtend werkzaam als leerkracht in de ondersteuningsgroep. Ik vind het een uitdaging om samen met leerkrachten,  ouders en kinderen te kijken naar de kansen en mogelijkheden van elk kind.

Waarom ik het hier zo naar mijn zin heb?  Kom gewoon  eens kijken, dan voel je het vanzelf!