Jody van Lieshout

Jody.smits AT eenbes DOT nl

Toen ik mijn juf in groep 3 voor de klas zag staan, wist ik wat ik wilde worden: JUF!
Tijdens mijn stage van de PABO maakte ik kennis met de Sint Jozefschool. Een ontzettend leuke school met een fijn team. Na het afstuderen mocht ik hier voor een langere tijd komen vervangen in zowel groep 7 als groep 6. Ik droomde van een eigen klas op deze fijne school. Mijn droom is uitgekomen; In het schooljaar 2018/2019 start ik op de Sint Jozefschool als juf in groep 3B.

Mijn aandacht ging altijd al uit naar het jonge kind. Ik vind het belangrijk dat kinderen met plezier naar school komen en zich hier thuis voelen, om zo tot leren te komen. Ik zie het als uitdaging om kinderen in groep 3 niet alleen vanuit de methodes lesstof aan te bieden, maar ze ook spelenderwijs kennis te laten maken met lezen/schrijven en rekenen.