Elly Beurskens

elly.beurskens AT eenbes DOT nl
Vroeger wist ik al dat ik met kinderen wilde gaan werken. Toen mijn eigen kinderen op de basisschool zaten, hielp ik mee met diverse activiteiten. In 2004 ben ik toen gestart op de Pabo en in 2009 mijn diploma gehaald.

Als vervangend leerkracht heb ik vanaf 2009 gewerkt op verschillende scholen van kleutergroep t/m VMBO. Ook heb ik een jaar mogen werken op het SBO. Sinds dit schooljaar ben ik werkzaam voor Eenbes en mag starten op de St Jozefschool. Een heel nieuwe uitdaging, waarin de leeromgeving voor mij helemaal nieuw is.
Belangrijk vind ik dat iedereen met plezier naar school komt. Mooi om te zien dat ieder kind talent heeft. Belangrijk vind ik dat iedereen erbij hoort, het gezellig is in de klas en vooral ook gezellig blijft.
Fouten maken mag en van je fouten kun je weer leren. Samen maken we er een heel fijn jaar van.