Daan Linssen

Gymdocent

daan.linssen AT eenbes DOT nl

Mijn naam is Daan Linssen en ik woon in Venlo. In 2018 ben ik begonnen als gymdocent op de St. Jozefschool. Hier geef ik alle gymlessen aan groep 1 t/m 8 met heel veel plezier. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier hebben in mijn les en zich veilig voelen. Op deze manier ontwikkelen de kinderen zich op zowel motorisch, cognitief en sociaal emotioneel vlak. Daarnaast is het belangrijk dat iedereen kan bewegen op zijn of haar niveau.

Naast lesgeven op de St. Jozefschool werk ik ook nog in Venlo waar ik bewegingsonderwijs geef binnen het speciaal onderwijs. Daarnaast ben ik ook nog te vinden in een fitnesscentrum waar ik spinning lessen verzorg en in de avond lekker actief op het voetbalveld als trainer/coach/speler.

Ik heb na mijn opleiding ervaring opgedaan als sportconsulent voor de gemeente Venlo, diverse basisscholen en het lesgeven op een middelbare school in Venlo.

Ik zit nu al een tijdje op de St. Jozefschool waar ik mij helemaal thuis voel. Fijne collega’s en hele lieve kinderen. Met een glimlach naar school en weer naar huis!