Cor Rovers

Conciërge

cor.rovers AT eenbes DOT nl

Als ik terugdenk aan mijn eigen basisschooltijd, dan kijk ik daar met veel plezier op terug. Ik heb een opleiding gevolgd voor banketbakker en ben daarna als bakker aan het werk gegaan. Het heel vroeg opstaan brak me na een aantal jaren wel op. Ik werd daarna huismeester bij organisaties zoals Omroep Brabant.

In 2011 heb ik me laten omscholen als conciërge. Ik was blij dat ik in deze functie aan de slag kon op de Jozefschool. Ik doe hier van alles; ik doe kleine reparaties, zorg voor het onderhoud van gebouwen, doe boodschappen, zorg dat er voldoende voorraad is, plak pleisters op knieën van de kinderen die gevallen zijn, en nog veel meer.

De Jozefschool heeft een hecht team, waarin ik me erg thuis voel. Ik vind het leukste aan mijn werk het contact met de ouders, die op school een handje meehelpen. Ik vind het ook fijn om de kinderen te helpen, die met vragen bij mij komen; van kopieerwerk tot het vullen van lijmpotjes en soms een goed gesprek wanneer het even niet zo goed gaat. Ik hoef me geen moment te vervelen.