Caroline Broeken - van Keulen

Leerkracht groep 1-2d

caroline.vankeulen AT eenbes DOT nl

In december 2014 ben ik gestart met werken bij Eenbes Basisonderwijs. Een prachtige kans voor mij om mijn werk als leerkracht basisonderwijs in de regio Rotterdam voort te zetten in het mooie Brabant.

Na vele plezierige jaren in de midden- en bovenbouw ligt mijn hart alweer een aantal jaar in het kleuteronderwijs. Ik geloof dat ieder jong kind dat op school komt een veilige, liefdevolle omgeving nodig heeft. In een veilige  omgeving kan een kind zijn plekje in de groep vinden, de regels leren kennen en samen met de andere kinderen één groep worden. Door de kinderen te begeleiden op de manier die bij hen past, kunnen ze zich optimaal ontwikkelen. De rol van ouders vind ik heel waardevol op school. Door goed contact en het delen van kennis kunnen we samen het beste in kinderen naar boven halen.

Graag tot ziens in groep 1/2a!