Bregje Okkerse

MT-lid, GMR-lid, Taalcoördinator

bregje.okkerse AT eenbes DOT nl

Het is zo leuk om juf te zijn op de St. Jozef! Kinderen willen graag leren, het is ontzettend leuk om daar als leerkracht een steentje aan bij te kunnen dragen. In groep 4 leren de kinderen nog beter lezen en rekenen, er gaat een wereld voor ze open. Ik begeleid de kinderen graag, samen met u, bij hun ontdekkingstocht op school en in de wereld. Op maandag en vrijdag sta ik in groep 4b.

In 2014 heb ik de opleiding tot taalcoördinator en coach afgerond. Binnen onze school houd ik me bezig met taalbeleid en begeleid ik onder andere keuze- en invoerprocessen bij nieuwe taal- en leesmethodes.

Op donderdag ondersteun ik Bernie met diverse directietaken. In 2017 heb ik de opleiding tot Schoolleider Basisbekwaam afgerond. Deze opleiding en taken passen bij mijn interesse om beleidsmatig bezig te zijn, leerkrachten te ondersteunen en contacten te onderhouden met (nieuwe) ouders van onze school. Ook ben ik lid van de GMR, het is voor mij heel leuk en uitdagend bovenschools bezig te zijn met de ontwikkeling van ons onderwijs en het personeel van de Eenbes.