Antonet Burgers

Administratief medewerkster
Event Manager

antonet.burgers AT eenbes DOT nl

Wat mij iedere dag inspireert, zijn de blije gezichten van de leerlingen. Dat is echt iets waarvan ik denk: ja, daar doe ik het voor!

Ik heb bewust gekozen voor een baan in het onderwijs. Als administratief medewerkster doe ik van alles: ik houd de leerlingenadministratie bij, registreer ziekmeldingen, schrijf brieven, neem telefoontjes aan. Doordat ik het team en de directeur werk uit handen neem, kunnen zij zich concentreren op wat ze moeten doen. Mijn deur staat altijd open. Voor collega’s en natuurlijk voor ouders.

Ik werk nu 30 jaar in het onderwijs. Ik ben begonnen op een andere school van Eenbes en sinds 2008 werk ik op St. Jozef. We hebben een geweldig team: we kunnen echt op elkaar bouwen. De saamhorigheid, teambuilding en positiviteit maken het fijn om hier te werken.