Anneke Meeuwesen

en ondersteuningsgroep, kartrekker leidende coalitie

anneke.meeuwesen AT eenbes DOT nl

Er is nog geen dag geweest dat ik met tegenzin naar mijn werk ben gegaan. De lachende en verwachtingsvolle gezichten van de kinderen – daar draait het om. Alle kinderen zijn van nature nieuwsgierig en willen leren. Het is aan ons ze het juiste aanbod te geven, te begeleiden en enthousiast te houden!

Ik werk sinds 2003 op deze school.  Dit jaar werk ik 2 dagen in groep 5a en 1 dag in groep 5b. Op donderdagochtend ben ik werkzaam als leerkracht in de ondersteuningsgroep. De afwisseling houdt het voor mij spannend en uitdagend.

Het samenwerken met de oudervereniging van onze school is ook een taak die ik met plezier vervul. Wij zijn als school gezegend met superbetrokken ouders. Dat merk je tijdens vergaderingen met de oudervereniging, maar ook aan de hulp die alle ouders ons bieden tijdens tal van activiteiten. Top!